Середа, 01.05.2024, 20:15
Вітаю Вас Гість


Головна » 2013 » Січень » 3 » Ресторан Карамель щиро вітає Вас з Новим роком та Різдвом Христовим !
02:41
Ресторан Карамель щиро вітає Вас з Новим роком та Різдвом Христовим !
Щиро вітаємо Вас з Новим роком та Різдвом Христовим ! Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та Божим благословінням, а очі світяться щастям. Нехай з останніми хвилинами Старого року Вас покинуть турботи та негаразди, а Новий - 2013 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги. Бажаємо щоб Різдвяна зоря запалила у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії !
Переглядів: 1710 | Додав: Аналитик | Теги: карамель, ресторан, Стрий, бенкет, весільне меню, зал для весілля, випускні, зал для випускних | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 oleggiba  
0
Доброго дня мене звати Олег мені 27 років , я 10.10.15р був на весіллі в ресторані Карамель що знаходиться у місті Стрий і заявляю вам про те що не досвідчених офіціантів, кухаря та адміністратора я не помітив. Обгрунтовую цей факт тим що по перше на 100 чоловік подали несвіже блюдо(голубці), по друге з обіцяних 16 кг мясних копчених виробів було на багато менше, по третє під час подачі інших страв не було зміни посуду(тарілок), по четверте коли батько нареченої зателефонував до адміністратора  і хотів вияснити за інцедент то ця особа не хотіла з ним розмовляти і ігнорувала його дзвінки( це була жінка яку звали Наталія). Будучи очевидцем цих подій прошу Вас прийняти міри на рахунок цього персоналу і адміністратора, бо інакше як самий близький родич цієї сімї буду вимушений звернутись до вище кірівних органів. З повагою Олег   ( написане можу підтвердити записом на папері якщо є така необхідність)

1 Аналитик  
0

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Неше меню
Весільне меню
Бенкетне меню